Corona och OS 2022
Idag den 7 februari 2022 har jag tänkt att starta en blogg. Får väl se hur det blir. Vad det gäller OS så har jag precis sett på damernas skidskytte och svenskorna gjort ett hyfsat men inte superbra lopp.

13:e plats för Elvira Öberg som var svenskornas bästa plats. Själv har jag åkt dit på Corona och är inne på tredje dygnet. Som tur är så har jag tagit 3 vaccinationer och därför är det en "lindrig" sjukdom antar jag. Jag har ont i kroppen, känner mig sänkt och lite yr. Som fler av er vet, som känner mig, så gör jag ju hemsidor. Mina söner som sett det jag gjort, framför

allt min yngsta tycker att dem är lite enformiga. Det stämmer men det har varit framgångsrikt och det är kul. En av sidorna jag gjort ökade från 1 till 20 vad det gäller besök och företaget har ökat sin omsättning rejält. En sak till som är skönt är att dagarna blivit ordentligt ljusare och man märker skillnaden varje vecka. Jag hoppas jag blir frisk snart.

Väl mött!

Dennis

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla