top of page
Image by Linus Mimietz

Våra resor

 Våra resor

En förklaring till att vi väljer de flesta semesterresorna till Turkiet beskrivs ju bra med fotot ovan. Fotot visar hur det ser ut i en basar i Marmaris. Det är dessutom otroligt kul att shoppa. Servicen och miljön ger gedigen lyxkänsla och allting är på topp. Vi rekommenderar då att ta minst fyrstjärnigt hotell. Självklart har vi varit i andra länder också och de resorna uppskattar vi också väldigt mycket. Bäst av allt är att vattnet i medelhavet också är lika vått och skönt som i de andra haven.  Resebyrån Airtours har varit det självklara valet eftersom dem har bra priser och även bra flygtider.

Mallorca 2003

2003  gjorde vi en resa till Mallorca. Therese, Dennis, Anders och Alex. Vi var i den södra delen som heter Alcudia. Vi hade sköna dagar och vädret var förstås kanonfint. Anders och Dennis åkte in till Palma för att se Katedralen och en liten visning av Plaza Gomila i Terreno där Dennis hade jobbat.

Se bilderna i fotogalleriet

65faa97794888ee600f30b00f330c477.jpg

Turkiet 2004

Den här resan var första gången till Turkiet.  Vi bodde då på Hotell Pascha Bay nära Alanya.  En fantastisk resa med massor av god mat.  Poolen var väldigt inbjudande men vi åkte också till en strand i närheten och vädret var förstås hur bra som helst.

dd0228a0dce30bf037a7667d1e1012e9.jpg

Kreta 2005

Kreta som alla vet ligger i Grekland. Vi bodde då i en lägenhet i Aghia Marina som hade en fantastisk utsikt. Alex är 8 år och har blivit lite van att åka utomlands. Charmen med bland annat Kreta är de fina stränderna och det som slår allt är stranden i Elafonissi. Dit åkte vi med hyrd bil och det är verkligen värt ett besök. Många vill dit men området är stort så det går bra. Shopping i Chania var kul och shoppar gör man på kvällarna eftersom det inte är för varmt då.

Port Aventura Spanien 2006

Resan till Port Aventura 10 mil norr om Barcelona är det roligaste vi har gjort. Vi bodde på ett hotell med alla bekvämligheter och i resan så ingick fritt inträde till ett av Europas största nöjesfält. Varje dag besökte vi nöjesfältet och ändå hann vi inte med allt. Se galleriet nedan så förstår du hur roligt och äventyrligt det var. Dennis provade denna berg och dalbana och hade aldrig varit med om något liknande