Familjen Skoogh

Våra videor

Här kan du se videofilmer på olika platser och upplevelser vi har varit med om. 

Hotell Turquoise i Sorgun 2012...

Sommaren 2012 var vi på semester i Turkiet, området hette Sorgun och låg i utkanten av Side. Fantastiskt fin natur. Hotellet heter Turquoise. Alex och Therese i poolen. Hotellet är det bästa hotellet hittills.

Vi besökte Elafonissa i augusti 2013. Tyvärr var det lite som en myrstack, massor av turister och parasoll etc. Åtta år tidigare när vi var här var det en ganska lugn plats och inte ett parasoll någonstans.

Fantastisk kväll på Serra Palace 2013. Sångfåglarna heter Therese och Therese. Dessutom var det en eldfest som var imponerande. Massor av glada turister och vi var inget undantag

Lisa som i denna video är 9 veckor 2017. Hon har kommit till rätta hos oss och har en energi som heter duga.  Hon äter som en häst och har redan gått upp i vikt. Hon är helt fantastisk

Lisa är drygt 9 månader och upplever sin första vår. Mycket lekfull och blir extra glad när hon får ett tuggben.


Lava i vår pool sommaren 2018. Hon är som "fisken i vattnet" och på somrarna tillbringar hon tiden där. Vill man prata med Lava så får man själv tillbringa tiden bredvid eller i poolen.

Lisa och Bonzo träffas

Våra grannar, Minna och Mattias har skaffat sig en Amstaf (American Staffordshire terrier)som heter Bonzo. Liten i denna video men kommer bli en stor kille.